Πληροφορίες και συμβουλές για τη διαμονή σας. Παρακαλούμε αφιερώστε λίγο χρόνο για την ενημέρωσή σας
Σας καλωσορίζουμε στο Primoula Country Hotel and Spa και σας ευχόμαστε να έχετε μία ευχάριστη και άνετη διαμονή.
Αρχικά θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποιο πρόβλημα τυχόν έχετε με το δωμάτιο σας ή με το ξενοδοχείο γενικότερα, ώστε να μην μείνετε με αυτό καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαμονής σας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το λύσουμε.
Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες που αφορούν το δωμάτιό σας και το ξενοδοχείο, ώστε να έχετε μια πιο εύκολη και άνετη διαμονή.
Parking Το ξενοδοχείο διαθέτει χώρο στάθμευσης έξω από το κεντρικό κτίριο και δεύτερο χώρο έξω από τις σουίτες. Παρακαλούμε να μη καταλαμβάνετε περισσότερο από τον απαραίτητο χώρο, ώστε να υπάρχει θέση για όλους. Κατανοήστε ότι βρισκόμαστε σε παραδοσιακό ορεινό οικισμό με πολύ στενούς δρόμους και η κατασκευή parking είναι δύσκολη. Το ξενοδοχείο παρέχει 10 θέσεις στάθμευσης.
SPA Στο ξενοδοχείο υπάρχει εσωτερικός (υδρομασάζ – hamam) και εξωτερικός χώρος σπα (υδρομασάζ – σάουνα). Μπορείτε να κάνετε κράτηση αποκλειστικά για εσάς και την παρέα σας για όσο χρόνο επιθυμείτε. Ζητήστε μας να το ετοιμάσουμε για εσάς.
Πρωινό Το πρωινό δεν προσφέρεται σε μπουφέ αλλά σερβίρεται. Ώρες σερβιρίσματος είναι από 8:30 ως 10:30. Σε περίπτωση που θέλετε επιπλέον ποσότητα από οτιδήποτε, ζητήστε το και θα το έχετε χωρίς χρέωση.
Ενημερώστε μας κατά την κράτηση σας αν είστε χορτοφάγος ή αν έχετε ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες (αλλεργίες κτλ) ώστε να προσαρμόσουμε το πρωινό για εσάς.
Θέρμανση και Νερό Το νερό της βρύσης είναι ελεγμένο και πόσιμο. Ζεστό νερό υπάρχει πάντα. Η θέρμανση σε κάθε δωμάτιο ρυθμίζεται αυτόνομα από το θερμοστάτη. Σε κάποια δωμάτια υπάρχει επιπλέον air-condition και στις σουίτες υπάρχει ενεργειακό τζάκι.
Πετσέτες Όταν θέλετε να αλλαχτεί μία πετσέτα την πετάτε στο πάτωμα. Είναι το μήνυμα για να σας την αντικαταστήσουμε με μία καθαρή.
Κάπνισμα Διατηρούμε χώρο καπνιζόντων και μη καπνιζόντων. Κατά τη διάρκεια του πρωινού το κάπνισμα απαγορεύεται παντού.
Τζάκι Το τζάκι στα δωμάτια λειτουργεί κανονικά. Μπορείτε να βρείτε ξύλα σε διάφορους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, σίγουρα πολύ κοντά στην πόρτα σας. Ρωτήστε μας να σας δείξουμε πού.
DVD και ταινίες Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει DVD player και ικανοποιητικά μεγάλη ταινιοθήκη στο σαλόνι του ξενοδοχείου. Ρωτήστε μας για τις ταινίες.
Wi-Fi Υπάρχει κάλυψη σε όλα τα δωμάτια και τους χώρους του ξενοδοχείου. Το συνθηματικό είναι primoula. Λόγω της ύπαρξης διαφορετικών δικτύων (Primoula, Primoula B, Primoula C) θα πρέπει να αποσυνδέεστε και να επανασυνδέεστε όταν μετακινήστε στους διάφορους χώρους του ξενοδοχείου.
Room Service Διατίθεται room service από τις 8:30 ως τις 23:00. Μπορείτε να έχετε και το πρωινό σας στο δωμάτιο
Πληροφορίες και δραστηριότητες Ζητήστε μας πληροφορίες για την περιοχή και για δραστηριότητες. Θα έχετε ολοκληρωμένη και άψογη ενημέρωση.

Το ξενοδοχείο σχεδιάστηκε και διακοσμήθηκε με πολλή αγάπη και μεράκι , παρακαλούμε σεβαστείτε το χώρο σαν να ήταν σπίτι σας.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε να μοιραστείτε με εμάς οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσαρέσκεια αφορά τη διαμονή σας.

Ευχαριστούμε.
Ελπίζουμε να καλύπτουμε τις προσδοκίες σας και σας ευχόμαστε καλή διαμονή.