Κρατήσεις
Η επιβεβαίωση της κράτησής σας γίνεται με τους εξής δύο τρόπους :
1. ζητούνται τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, προκειμένου να εξασφαλιστεί το δωμάτιο. Γίνονται δέκτες Visa, & Mastercard. Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να προ-εγκρίνει πιστωτικές κάρτες πριν από την άφιξη.
2. Προκαταβάλετε το 50% τους συνολικού ποσού και εξοφλείτε κατά την αναχώρησή σας

Πληρωμές
Οι τιμές ισχύουν για δύο άτομα – κάθε επιπλέον άτομο χρεώνεται το 10% της τιμής. Στην τιμή περιλαμβάνεται το πρωινό, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά. Όλα τα παιδιά έως 2 ετών διαμένουν χωρίς χρέωση σε βρεφικές κούνιες. Όλα τα μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες χρεώνονται 10 % της τιμής δωματίου ανά νύχτα και ανά άτομο για επιπλέον κρεβάτια. Η μέγιστη χωρητικότητα για επιπλέον κρεβάτια/βρεφικές κούνιες σε ένα δωμάτιο είναι ένα και στις σουίτες δύο. Κάθε επιπλέον κρεβάτι πρέπει να ζητηθεί και να γίνει επιβεβαίωση από το ξενοδοχείο. Οι επιπρόσθετες παροχές δεν υπολογίζονται αυτόματα στο τελικό ποσό και πρέπει να πληρωθούν ξεχωριστά στη διάρκεια της διαμονής σας. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα και υπάρχει επιπλέον χρέωση 5 ευρώ/διανυκτέρευση
Check-in : Check-in πραγματοποιείται από τις 14:00 μέχρι τις 23:00. Αν σκοπεύετε να φτάσετε αργότερα από 23:00, παρακαλούμε ενημερώστε μας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις.
Check-out : Το τελευταίο check- out πραγματοποιείται στις 12.00 πμ.

Ακυρώσεις
• Για ακυρώσεις έως 30 ημέρες πριν την άφιξη, δεν υπάρχει χρέωση.
• Για ακυρώσεις από 30 έως 7 ημέρες πριν την άφιξη, χρεώνεται το 50% του συνόλου ως ακυρωτικά.
• Για ακυρώσεις από 6 έως 0 ημέρες πριν την άφιξη, και για αναχώρηση νωρίτερα από τη συμφωνηθείσα, χρεώνεται το σύνολο της κράτησης.