Δωμάτιο 1

Ο ‘‘Βενιαμίν’’ των δωματίων μας βρίσκεται στον Α’ όροφο του κεντρικού κτιρίου του ξενώνα. Ένα ευχάριστο ¨cozy¨ δωμάτιο σε χαρούμενες αποχρώσεις γαλάζιου και ώχρας με γνήσια έργα τέχνης στους τοίχους και άπλετη θέα στις αυλές, το χωριό και τον κάμπο.

Δωμάτιο 7

Ένα όμορφο παραδοσιακό δωμάτιο που βλέπει στην αυλή, με εμφανείς λιθοδομές, παραδοσιακό ταβάνι, και ξύλινο δάπεδο, υπερυψωμένο στην περιοχή του διπλού κρεβατιού με την κουνουπιέρα και τα πουπουλένια παπλώματα.

Δωμάτιο 6

Ένα παραδοσιακό δωμάτιο με τζάκι, ξύλινο δάπεδο, ξύλινη στέγη με εμφανείς γρεντιές, και έργα τέχνης που δημιουργούν ένα περιβάλλον ζεστασιάς και οικειότητας.

Δωμάτιο 2

To Honeymoon δωμάτιο της Πρίμουλα. Άνετο ρομαντικό, ατμοσφαιρικό, μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα, και εάν χρειαστεί μπορεί να προστεθεί ένα παρκοκρεβατο.

Δωμάτιο 3

Ένα μεγάλο superior δωμάτιο με τζάκι, που υπόσχεται την τελεία εμπειρία ύπνου χάρις σε ένα πλήρες σύστημα της COCO-MAT, (βάση – στρώμα – ανωστρωμα, και πουπουλένια παπλώματα και μαξιλάρια).

Δωμάτιο 4

Ένα όμορφο παραδοσιακό δωμάτιο με θέα στην αυλή, αρμολογημένες λιθοδομές, ξύλινο χρωματιστό ταβάνι, και παλιό πέτρινο και ξύλινο δάπεδο σε δύο επίπεδα.

Δωμάτιο 8

Ένα μεγάλο άνετο φωτεινό δωμάτιο με τζάκι και θέα στο χωριό, και δυο εισόδους, τόσο από την αυλή του ξενώνα όσο και από τον χώρο στάθμευσης.

Κέδρος

Η τέλεια επιλογή για τον ταξιδιώτη που αναζητά το δικό του εκλεκτό καταφύγιο στη μαγευτική φύση του Ζαγοριού! Ένα σπίτι με αίσθηση κομψής πολυτέλειας, νοσταλγική διάθεση, και σύγχρονη λειτουργικότητα.

Ακακία

Παλιό αλώνι με αχυροκαλύβα που αναστυλώθηκε με πολύ αγάπη & φροντίδα και μετατράπηκε σε διώροφη σουίτα.

Φιλύρα

Η φιλύρα έδωσε τ’ όνομα της σ’ ένα καινούργιο πέτρινο παραδοσιακό διώροφο σπίτι που έχει διακοσμηθεί με ιδιαίτερο γούστο με διαλεγμένα έπιπλα, έργα τέχνης, και αντίκες. Λιθοδομές, ξύλινα πατώματα και χρωματιστά ταβάνια δημιουργούν ένα περιβάλλον ζεστασιάς και οικειότητας.

Μελικοκιά

Ένα πανέμορφο διώροφο πέτρινο σπίτι με εμφανείς λιθοδομές, ξύλινα πατώματα χρωματιστά ταβάνια, διαλεγμένα έπιπλα, εθνικ διακοσμητικά και σύγχρονα έργα τέχνης. Το μεγάλο ξύλινο τζαμωτό στο όροφο, προσφέρει μοναδική θέα απ’ το κρεβάτι σε ολόκληρο τον οικισμό, τους λόφους και τον κάμπο.