ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΚΛΕΙΔΩΝΙΑΣ

Εξερεύνηση του ομορφότερου φαραγγιού της Ηπείρου, μέσα από ένα μονοπάτι με φυσικά σύνορα δυο ιστορικά γεφύρια και θέα έναν ξακουστό ποταμό!  

Το Primoula σε συνεργασία με την τουριστική εταιρεία Trekking Hellas, οργανώνουν μια εκδρομή για μικρούς και μεγάλους με στόχο την εξερεύνηση και απόλαυση της φύσης και της παράδοσης της περιοχής. 

Η εμπειρία του τριημέρου ξεκινά με τη διαμονή στο Primoula Country Hotel & Spa. Ένα πλούσιο πρωινό, με εκλεκτά τοπικά προϊόντα, θα σας γεμίσει ζωντάνια και δύναμη για τη συναρπαστική ημέρα που θα ακολουθήσει!

Οι άνθρωποι της
Trekking Hellas θα σας περιμένουν στο Γεφύρι της Αρίστης, όπου θα δοθεί η εκκίνηση της διαδρομής, κατά μήκος του ποταμού Βοϊδομάτη και μέσα στην καρδιά του ομώνυμου Φαραγγιού.

Ξεκινώντας από το ιστορικό πέτρινο Γεφύρι της Κάτω Κλειδωνίας που χτίστηκε το 1853, ακολουθούμε μια εύκολη διαδρομή με μικρές υψομετρικές διαφορές (κατάλληλη ακόμα και για παιδιά 8 ετών). Η απόσταση είναι 6 χλμ. και απαιτεί περίπου 2 με 2,5 ώρες ήπιου περπατήματος. Η διαδρομή μας οδηγεί μέχρι το εγκαταλελειμμένο μοναστήρι των Αγίων Αναργύρων, χτισμένο το 1658, όπου έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το καθολικό μέρος του Ναού, όπου σώζονται αγιογραφίες. 


Αργά το απόγευμα επιστρέφετε πίσω στο Primoula, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε στο SPA!