ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ

Μια μοναδική εμπειρία, με αφετηρία το Primoula Country Hotel & Spa, και μια διαδρομή στην καρδιά της φύσης ως τις βουνοκορφές των Μετεώρων!

Μια οργανωμένη ημερήσια εκδρομή που σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε την ομορφιά της φύσης, την παράδοση του τόπου και να ανακαλύψετε την ιστορία των μοναστηριών των Μετεώρων, που βρίσκονται χωμένα στους πανύψηλους βράχους από τον 11ο αιώνα. Τα Μετέωρα αποτελούν το δεύτερο σημαντικότερο μοναστηριακό συγκρότημα της Ελλάδας, και τα έξι, από τα τριάντα, «αιωρούμενα» μοναστήρια που βρίσκονται σήμερα σε λειτουργία, τα οποία έχουν κηρυχθεί «Διατηρητέο και Προστατευόμενο Μνημείο της Ανθρωπότητας» της UNESCO.

Στο ξενοδοχείο, όπου θα σας περιμένει βαν με οδηγό, ο οποίος αποτελεί και τον ξεναγό που θα σας συνοδέψει σε ολόκληρη τη διαδρομή, ξεκινάει μια ημερήσια εκδρομή που θα σας δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψετε στις ομορφιές της φύσης του Ζαγορίου, των Ιωαννίνων και των Μετεώρων, αλλά και την ιστορία τους μέσω της ξενάγησης που απολαμβάνετε καθ’όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Την άφιξη στα Μετέωρα θα ακολουθήσει ελεύθερο πρόγραμμα.

Αργά το απόγευμα θα μεταφερθείτε πίσω στο ξενοδοχείο, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε στις εσωτερικές ή εξωτερικές εγκαταστάσεις του SPA με την απεριόριστη θέα! 

Διάρκεια εκδρομής: πρωί με απόγευμα, με δυνατότητα προσαρμογής του προγράμματος βάσει επιθυμίας των συμμετεχόντων

Δυνατότητα συμμετοχής: από 2 έως 6 άτομα